Över 4000 år.

Den osynliga kraften

Användandet av magneter för att förbättra sin hälsa är inget nytt. Magnetterapi har praktiserats i över 4000 år och det finns många böcker, dokument och forskningsrapporter skrivna av läkare och forskare.


Livet på jorden har utvecklats under påverkan av jordens magnetfält. Vi är helt omgivna av magnetism. Vår kropp, varje organ och de millioner celler som bildar våra organ är omgivna av ett elektriskt laddat fält. Bildandet av celler, vävnadernas funktion och livet självt kontrolleras av interna magnetiska fält.

Under sjukdom ändras dess elektromagnetiska värden som lyckligtvis kan återställas eller åtminstone förbättras genom applikation av magneter på, eller magnetströmmar genom kroppen.Den moderna forskningen i Japan, som är ledande inom magnetforskning och tillverkning, identifierade i slutet på 50-talet genom Kyoichi Nakagawa M.D. att den naturliga jordmagnetismen hade minskat med 50% under de senaste 500 åren. Detta har resulterat i att miljontals människor får leva med krämpor som t.ex. värk i axlar och rygg, huvudvärk, stress, sömnsvårigheter, ischias, dålig blodcirkulation, förstoppning, stelhet i lederna, trötthet, muskelspänningar m.m.

Magnetterapi har visat sig kunna hjälpa många av de människor som lider av dessa besvär. Därför har denna alternativmetod kommit att bli en av de mest använda och uppskattade alternativbehandlingar runtom i världen.

I USA har FDA (motsvarigheten till vår socialstyrelse) godkänt magnetterapi för att påskynda läkning av benbrott. Den 5 februari 1982 publicerade den amerikanska läkartidningen ²JAMA² en artikel avseende ett försök med 1000 oläkta benbrott, av dessa normalt hopplösa fall läktes 77% med magnetterapi !


Smalt flexi armband i putsad stål och svart finich. ART 1168 kostar 35 Euro. Det breda ART 1171 kostar 45 Euro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0